ÜRÜN DETAY

MARKA PATENT HİZMETLERİ


Ürün Kodu: 1580
Fiyat: Girilmedi

Sunduğumuz Marka Hizmetleri

Marka Tescil Başvurusu Marka Tescil Başvurusu

Marka İzleme Marka İzleme - Markanızı sizin için koruyalım ve rakiplerinizi sürekli analiz edelim.

Marka Yenileme Marka Yenileme

Adres Değişikliği Adres Değişikliği

Ünvan Değişikliği Ünvan Değişikliği 

Marka Devir Marka Devir 

Marka Yayınına İtiraz Marka Yayınına İtiraz

İtiraza Karşı Görüş Bildirme İtiraza Karşı Görüş Bildirme 

 

Neden Markamı Tescil Etmeliyim ?

Eğer işinizi önemsiyorsanız şirketinizi ya da ürünlerinizi yasal güvence altına almak için mutlaka marka tescili yaptırmanız gerekmektedir. Bir markanın tam olarak korunabilmesi, üçüncü şahısların izinsiz kullanımının önüne geçilmesi ve haksız kazanç elde edilmesinin engellenmesi için marka başvurusu yapılmalıdır.

 

Marka Sahibi Olmak Ne Kazandırır ?

Günümüzde TSE ve üretim izni gibi müracaatlarda firmalarda tescilli marka şartı aranmaktadır. Ayrıca birçok ihalede ön şart olarak tescil edilmiş bir marka ön şartı aranmaktadır. Şirketlerin faaliyetlerini tanıtmak ve internet ortamında kendilerini ifade edebilmeleri kurdukları web sitelerine com.tr uzantılı alan adlarının tahsisi için de marka tescil belgesi kullanılan bir gerekliliktir.

 

Marka Tescil Belgesi Almak Ne Kadar Sürer?

Marka tescil süreci ortalama 10-12 ay arasında sonuçlanmaktadır. Bu süreç tescil olamama ihtimalini de içerisinde barındıran zorlu bir hukuki süreçtir. Özellikle hukuki altyapısı zayıf ve tecrübesiz kişiler tarafından yapılan başvurular sebebiyle son yıllarda ülkemizde yapılan başvuruların tescile dönüşme oranı %30-%35 civarındadır. Marka Tescil Sepeti üzerinden yapılan tescil başvurularında uzman vekiller tarafından çok yönlü ve geniş kapsamlı ön araştırmalar yapılmaktadır. Bu sebeple marka tescil belgesi alma başarı oranımız diğer marka patent firmalarından oldukça yüksektir.